Returpolicy

Du kan returnera alla objekt för återbetalning/ersättning inom 30 dagar efter att du mottagit din ursprungliga beställning. Observera att adressen som nämns på webbplatsen INTE är en returadress. För att återvända måste du kontakta oss på [email protected] för att få detaljerade returinstruktioner innan du skickar tillbaka några produkter.

Observera att vi inte ansvarar för kostnaderna för att returnera föremålen till oss såvida vi inte har levererat föremålet till dig felaktigt.

Alla produkter som returneras måste vara i sitt ursprungliga skick utan repor, bucklor eller andra skador. Alla originalföremål måste returneras, inklusive, men inte begränsat till, antenner, kablar, komponenter, manualer och oskadade förpackningar.

  • Innan du levererar produkten krävs att du skickar oss en bild av den förpackade lådan så att artiklarna i den är synliga.
  • Returer måste placeras i en yttre fraktlåda för att undvika skador på produktförpackningen.
  • Beställningsnumret måste vara exakt skrivet på den yttre fraktrutan.
  • Ett spårningsnummer krävs efter att produkten har returnerats.
  • Så snart du har fått utförliga anvisningar från oss med rätt returadress måste du skicka tillbaka varan inom 14 dagar. Så fort du skickat iväg varan måste du ge oss spårningsnumret inom den angivna tidsfristen. Om du inte gör detta kommer vi avvisa returärendet, vilket innebär att vi inte godkänner din begäran om retur.
  • Om du fick din produkt skadad, vänligen kontakta oss för riktlinjer och instruktioner för hur du löser problemet. Detta betraktas inte som en retur.
  • Om du vill få en återbetalning för din beställning men du inte kan returnera den till oss av någon anledning,  kommer en återbetalning för den beställningen att ske efter vår bedömning.
  • Produktbilder/videor ska tillhandahållas inom 7 arbetsdagar efter att returförfrågan har gjorts.
  • Produkten måste skickas inom 7 dagar efter att returadressen har lämnats.

Vänligen notera att varan i följande fall inte kan returneras/återbetalas:
Om den återlämnade varan inte är i säljbart skick (repor, eller andra fysiska skador, saknade delar, smuts, osv)
Om 14 dagar har gått efter leveransdatumet och om anledningen till returen inte riktigt kan klargöras (ingen samarbetsvillighet, ingen information och inga bilder)
Om 14 dagar har gått efter leveransdatumet och paketet har öppnats
Ekonomisk ersättning tillämpas i följande fall:
Om samarbetet inte fungerar med fraktfirman (t. ex. om de vägrar dela ut paketet, inte hämtar upp det i de fall fraktfirman inte kan leverera paketet, inte ger nödvändig information eller dokumentation till leverantören) (för enkel- och dubbelband 30%, för trippel- och femdubbla band 20%).

Returprocessen kan ta från 2 till 6 veckor när vi har fått ditt paket i ,mottagningscentret, inspekterar din retur och slutför din återbetalning.