Om oss

Att förstå vikten av att ha ett pålitligt signalsystem i dagens värld, där allt från mobiltelefoner till satelliter drivs med signaler, är verkligen en “no-brainer”. När vi pratar om mobiltelefonmottagning finns det flera problem som döda zoner, svaga signaler, samtalsavbrott och liknande, som verkligen irriterar mobilanvändarna. Förlusterna orsakas på ett eller annat sätt och är frustrerande. Men vi på www.gsmforstarkare.se tror på en “no dead zone”-värld där alla kan njuta av hög signaltillgänglighet för åtkomst till samtal och digitala datatjänster.

Efter att ha varit i mobil signalrepeaterindustrin i mer än 10 år nu, anser vi oss vara veteraner. Vårt team har engagerade, erfarna och innovativa yrkesverksamma och analytiker. De skapar och utvecklar en mycket effektiv och beslutsam linje med GSM Förstärkare som finns i enkla, dubbla och flera band frekvensområden. Du kan betrakta dig som “väl täckt” med våra produkter i något av de frekvensområden som din mobiltelefon är ansluten till.

Våra speciella boosters fungerar över hela Sverige. Oavsett var du bor, vare sig du är i stan eller i utkanten, hittar du våra produkter över hela Sverige. Våra produkter fungerar utan problem eftersom vi uppmärksammar varje liten detalj när vi skapar våra repeatrar. De har genomgått ett stort antal rigorösa tester och simuleringar enligt standardtestningens riktlinjer.

Vi är övertygade om att du kommer att vara nöjd med våra boosters. Våra produkter erbjuder 100% äkthet och är certifierade av tillsynsmyndigheterna. De inkluderar en generös garantiperiod och “24 timmars/7 dagar” i veckans kundsupport. Din fullständiga tillfredsställelse är vårt mål, och vi vill förverkliga drömmen om perfekt mobilmottagning. Eftersom vi på gsmforstarkare.se strävar efter att göra denna värld till en bättre plats – en signal åt gången!