• Gratis leverans i Sverige
  • Support 24/7 +46 108848636
  • 30 dagars returgaranti
  • 5-Bar Signalgaranti

Njut av ditt liv utan avbrytna samtal

Var behöver du BOOSTA DIN SIGNAL?

Vi har hjälpt över 8700 kunder att förbättra signalen i byggnader, hem och båtar sedan 2006.

Välj efter Operatör:

Varför välja oss?

Ett av de mest använda kommunikationsmedlen i denna värld är mobilnätet, ”dålig signal” är en av de största och ofta framkomna klagomålen. Det är här mobilsignalboosterindustrin har sin chans att lysa med signalförstärkare. Vi förstår hur viktigt det är att lösa detta problem och har gjort det i mer än tio år. Som ett resultat av år av forskning har vi utvecklat en rad extremt effektiva mobilförstärkare för mobiltelefonmottagare och kan därmed tillhandahålla innovativa signallösningar.

Vi erbjuder lösningar för 2G, 3G och 4G internet.

Vi har lämpliga mobilförstärkare för hemmet och för hela kontoret.  Våra olika produkter kommer garanterat att ge dig den täckning du behöver. Vi vill att du ska vara bekymmersfri när det gäller ditt kommunikationssystem. Följ bara länken för att hitta vilken typ av signalförstärkare du söker.

Vi har signalförstärkare som kan täcka alla frekvensband. Oavsett din nätverksoperatör eller vilken teknik du använder, har vi en mobilförstärkare för dig. Våra produkter hjälper till att öka alla mobila signalfrekvenser som används av ledande transportörer i Sverige och håller dig uppkopplad hela tiden. Mobilsignalbooster krävs på många ställen för att förstärka mobilsignal, oavsett om det är ditt hem, kontor eller annat. Du kan bläddra bland våra högkvalitativa produkter enligt dina användningskrav för att bestämma rätt täckningsförstärkare mobil dina behov.

Om du behöver täcka ditt hem, ditt kontor eller någon annan fastighet, erbjuder vi många alternativ du kan välja mellan.  Matcha bara areastorleken för att sammanfalla med en av våra mobilförstärkare. Vårt stora utbud av mobiltelefonsignalförstärkare kan täcka det mest använda intervallet av preferenser.

VAD ÄR EN MOBILTELEFONSIGNALBOOSTER?

En signalförstärkare är en maskin som fångar signalvågor med hjälp av ett utomhusstycke (normalt en antenn) för mobil förstärkare och skickar en signal till inomhusenheten, vilket ökar signalen. Det finns en tråd som ansluter utomhusantennen och inomhusförstärkaren, och signalen rör sig genom den tråden. Anslutet till strömkällan ökar inomhusenheten signalen genom komplexa kretsar. I sin tur skickar inomhusboosterenheten den förstorade signalen till inomhusantennen, som är ansluten till täckningsförstärkare mobil. Därefter byter antennen den elektriska signalen som den fick genom tråden till en våg och skickar den till utomhusantennen i samma frekvens som den fungerar på.

Behöver du hjälp? Ring vårt prisbelönta supportteam +46 108848636

Hur Det Fungerar

Det är inte svårt att installera en signalförstärkare. Följ vår enkla inställningsprocedur, enkla nog för alla att göra!

2 stegs installation

  1. Hitta den starkaste signalplatsen utanför och montera den externa antennen. Anslut den yttre antennen till BTS-porten på din signalförstärkare mobil med den långa kabeln.
  2. Signalförstärkaren måste anslutas till inomhusantennen via MS-porten. Säkra alla anslutningar innan du startar systemet.

 

Hur Det Fungerar
Gå till Butiken
Vi är här för att hjälpa dig

Vi är här för att hjälpa dig

Mobilnät förstärkare är en differentierad teknik som är lätt att installera och använda, men vi förstår att ingen teknik är hundra procent immun mot fel och misstag eller fel vid installationen och dylikt. Ibland kan det vara problem även om vi har tillhandahållit allt du behöver för att installera enheten. Så oavsett fall och problem, kan du kontakta oss utan att tveka. Vi hjälper dig gärna och ser till att ditt problem har lösts. Vi lovar dig att leverera hjälp med något av de problem du kan möta med den täckningsförstärkare mobil.

Gå till Butiken
FREKVENSFÖRDELAR MED EN SIGNALBOOSTER I SVERIGE

FREKVENSFÖRDELAR MED EN SIGNALBOOSTER I SVERIGE

Många människor är frustrerade över sin dåliga mobilmottagning. Vissa människor uttrycker sin oro och klagomål och andra gör det inte. Men bara klaga kommer inte att hjälpa dig. Lösningen är att köpa billiga förstärkare och bli av med ditt problem en gång för alla.

För närvarande kan du köpa en täckningsförstärkare mobil som täcker en mängd olika operatörer, och några av dem kommer till och med att öka signalen för mer än en operatör. Föreställ dig en situation där du är ute med en vän i din bil och båda måste ringa ett telefonsamtal. Även om du har olika leverantörer, kommer ni båda att utnyttja din signalförstärkare mobil. Om du köper en mobilbandsignalförstärkare för flera band, kommer det att lösa problemet utan att du behöver göra något.

Det finns signalförstärkare mobil som stöder operatörer som Tele2, Telia, Telenor och Tre. Alla dessa leverantörer är verksamma i Sverige och vi kan erbjuda en perfekt signalförstärkare för var och en av dem. Nu kan du alltid ha bra täckning i hela Sverige, oavsett var du är, i ett lantligt eller urbant område. Vi tar hand om ditt signalproblem och ger förtroende för att inget personligt eller affärssamtal kommer att missas eller avbrytas, oavsett var du befinner dig.